Berjalan, Melihat Dan Mentafsir

Blog dengan muka baru dan informasi baru, berkaitan ilmu-ilmu yang blogger pelajari setiap hari. Blog bukanlah diari, tapi sebagai panduan apa yang telah dipelajari dari pengalaman.

Jom share...!

Penangan Usop Wilca!

Salam all, "sape yang setuju dengan saya, sila angkat tangan macam sayaaa...~" kata Usop Wilca Hantu Kak Limah. Fenomena tangan dipusing-pusing oleh Usop Wilca ini memang menjadi-jadi sekarang. Plak-plak, mujur la dia tak tercalon, katanya "Kalo awok menang Anugerah Bintang Paling Popular, mesti biyes.."



Siapakah Usop Wilca?

Usop Wilca atau nama sebenarnya, Syed Mohamad Asri, berkerja di syarikat minyak dan bukan seorang penari kebudayaan seperti yang diwar-warkan. Kalau tengokkan tanyannya memang lembut je kan,?tak lenguh ke dia wat gitu.

Pada baru-baru nie, Usop Wilca dan Johan telah mengamatkan pentas anugerah bintang Paling Popular dengan lawak bersahaja mereka. Jom tengok videonya nie..



Lawak bukan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tabung Untuk DSLR...

Promosi Untuk Pengunjung Blog CheHanif!!! Contact Saya (019 3639348).. Sape nak duit lebih boleh iklankan di blog anda, komisen akan diberikan..
FullFace Helmet WLT 101 Grey - RM270
FullFace Helmet WLT 101 Red - RM270
FF Helmet WLT Flip Up Black - RM270
FullFace Helmet WLT 101 White - RM250
KYT RC7 Tribal Helmet - RM280
KYT RC7 SpeedFire Helmet - RM280

Sore Chat!

Link









Anda Mungkin Suka Ini...

get this widget here

Untaian Hikmah

Siapa?

Orang yang berjalan

Orang Rajin Membaca

Post Pelik...

Hits